Speelgoedbeurs

Speelgoedbeurs 5 november

 

Maandag 5 november houden is weer onze jaarlijkse speelgoedbeurs. Net als vorig jaar wordt de speelgoedbeurs gehouden in de twee zalen van ’t Patronaat in Mierlo.

Wilt u speelgoed verkopen?

Heeft u speelgoed, spelletjes, puzzels, fietsen, etc. waar uw kind(eren) en/of kleinkind(eren) niet meer mee speelt(spelen) en het speelgoed verdiend een 2e kans? Neem dan contact op onderstaande medewerkster van de Speel-o-theek of kom langs bij de Speel-O-Theek. Wij zijn gevestigd in ’t Patronaat in Mierlo, heer van Scherpenzeelweg 14 in Mierlo. Onze openingstijden zijn maandagavond van 19.00uur- 20.00uur en vrijdagmiddag van 13.30uur tot 15.00uur.

Wilt u speelgoed kopen?

Noteer alvast 5 november in uw agenda! Maandagavond om 19.00 uur begint de verkoop en duurt tot 20.30 uur. Al het ingebrachte speelgoed staat soort bij soort in de 2 zalen van ’t Patronaat (Heer van Scherpenzeelweg 14, nabij de kerk). De entree is € 1,00 p.p. (kinderen gratis).

Lijsten voor de verkoop van speelgoed zijn verkrijgbaar bij de sot tijdens de openingstijden of bij Ingrid Verrijt (0492-665200) of via ipmverrijt@onsbrabantnet.nl